Állatmentők

2022.12.07. 07:50

Várakozáson felül teljesített a bajai edzőterem jótékonysági akciója – galériával

Az állatmentőket segítettek a Silver Fit edzőterem jótékonysági családi napján az elmúlt hétvégén. Az adományok tekintetében is sikeresnek mondható a jótékonysági esemény, több mint kétszázezer forint pénzadományt, valamint ugyanekkora értékű tárgyi segítséget gyűjthettek be a jótékonysági szervezetek, tudtuk meg Ralbovszki Valéria szervezőtől, a Silver Fit edzőterem vezetőjétől.

Márton Anna

Fotó: Márton Anna

– Ami külön öröm számomra, hogy a gyerekeket odaengedték az állatokhoz. A következő generációt már úgy nevelik a szülők, hogy ne féljenek az állatoktól. Mutatják az utat, hogy kell élni tulajdonképpen, hogy ne féljenek és segítsenek. Én azt gondolom, hogy a világ olyan, amilyennek mi látjuk. Hihetetlen összefogás volt, nagyon sokan eljöttek és tárgyi-valamint pénzadományaikkal segítették az állatmentőket. Azonos rezgésű emberek érkeztek, összesen több mint százötvenen jöttek el. Ami az adományokat illeti mindkét jótékonysági szervezet 100-100 ezer forint pénzbeli adományt kapott, ezen felül még ugyanekkora értékű tárgyi adományt, kutya és macska eledelt gyűjtöttünk – mondta Ralbovszki Valéria.  

A résztvevő csoportok  színvonalas bemutatókat tartottak. Felléptek a Sundance táncstúdió táncosai, valamint Késmárki Csaba, Vidákovics Patrik, Gyulánszky Milán és tanítványai. A jótékonysági délelőttön a Gabiyó Kft. és a Bonbon cukrászat termékeit is megkóstolhatták az érdeklődők. A rendezvénynek nem csak jótékonysági célja volt. Azt is szem előtt tartották a szervezők, hogy a felnövekvő nemzedék közelebb kerüljön a kis állatokhoz, ugyanakkor lehetőségük legyen különböző sportágakat is megismerni a bemutatók során. 

– A Bonbon cukrászat jóvoltából december 25-én még útra kelünk és azokat a családoknak, ahol tudom, hogy problémát okoz a sütemény beszerzése. elkészítése, viszünk egy tálca desszertet – tette hozzá Ralbovszki Valéria.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában