Útinform

2022.12.06. 07:20

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú út:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Örkény és Lajosmizse között burkolati jeleket festenek fel. 9.00 órától 15.00 óráig a külső sávot szakaszosan lezárják.

Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, valamint Kistelek és Szeged között mérési munka és szalagkorlát javítása miatt, 8.00 órától 15.00 óráig mindkét oldalon váltakozó sávlezárás zavarja a forgalmat. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 5-ös főúton Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as km között csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A Városföld felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton Baja közelében, a 154-es km-nél a közlekedésre veszélyes fákat vágják ki. 7.00 órától 18.00 óráig mindkét oldalon útszűkületre és jelzőőrös irányításra lehet számítani.

Bátmonostoron, a 167-es és a 10-es km között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton Kecskeméten az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában