Útinform

2022.12.01. 07:54

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotós: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a gyáli és az ócsai szakaszon 9.00 órától 12.00 óráig mérési munkát végeznek. A 24-es és a 29-es kilométer között, váltakozó sávlezárás mellett dolgoznak.

A főváros felé vezető oldalon, Lajosmizse és Gyál között, több szakaszon hasonló munkavégzés miatt kell sávlezárásra számítani 12.00 órától 16.00 óráig.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as kilométer között csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A Városföld felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sáv járható.

Az 51-es főúton, Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es kilométer között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton, Kecskeméten az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában