Országos akció

2022.12.20. 18:54

Ismét a beteg gyermekeknek gyűjtenek a Bács-Kiskun megyei vadászok

Idén is csatlakozik Bács-Kiskun megye az országos jótékonysági vadászat több éves hagyományokkal rendelkező, immár nemzetközi karitatív rendezvénysorozatához.

Horváth Péter

A nemes célhoz csatlakozók a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Gyermekosztályát támogathatják

Fotó: Vincze József

Az elmúlt évek eredményeként az országos támogatás összértéke immár meghaladta a 120 millió forintot, aminek segítségével több mint 84 ezer gyermek gyógyításához járult hozzá a karitatív kezdeményezés. Rendkívül lelkesítő, hogy a jótékonysági vadászat Magyarország második legnagyobb karitatív programjává nőtte ki magát.

Mint arról korábban mi is beszáltunk, a program célja, hogy az ország minden megyéjében megrendezendő karitatív eseménnyel támogassa az egyes megyei kórházak gyermekosztályait. 

Így a Bács-Kiskun megyei jótékonysági vadászat során befolyt regisztrációs díjakkal és támogatói adományokkal a nemes célhoz csatlakozók a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Gyermekosztályát támogathatják. A rendezvény bevételét speciális diagnosztikai- és egyéb fontos orvosi eszközök megvásárlására fordítják. Megyénkben az előző években befolyt adományból intenzív gyermekágyat, koraszülött ultrahang készüléket, légúti porlasztó készüléket, táppumpát és endoszkópiás eszközt vásároltak.

A december 27-i rendezvényt dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, az Országos Jótékonysági Vadászat Bács-Kiskun megyei nagykövete nyitja meg.

Ezen az oldalon történő regisztrációval lehet jelentkezni a vadászatra, a személyenkénti adomány (részvételi díj) 50 ezer forint. Egyéni döntés alapján magasabb összeg is utalható, valamint lehetőség van részvételi szándék nélkül is támogatni a programot, amit szintén ennek az oldalnak a felkeresésével, a támogatói opció választásával lehet megtenni. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában