Szemléletformáló előadás

2022.11.11. 20:18

Sztárok hívták fel a figyelmet a felelős állattartásra Kecskeméten

Állatvédelmi előadást tartott az Argos Állatvédelmi Egyesület a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola diákjainak péntek délelőtt.

Egy csoportképre is összeálltak az iskolában.

Fotó: Horváth Péter

Szabó Attila, az egyesület elnöke elmondta, hogy az iskolába már több mint hat éve járnak vissza és osztályonként tartanak szemléletformáló előadásokat a felelős állattartás és az állatvédelem témáiban. Szabó Attila méltatta Boldog Andrea intézményvezető törekvését, aki kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az állatvédelem minden évben a gyermekek figyelmének körébe kerüljön.

Az egyesület meghívására csatlakozott az állatvédelmi naphoz Gelencsér Tímea modell és Balogh Szimóna, az Ázsia Expressz szereplője.  A két közismert hölgy kiemelten fontosnak tartja az állatvédelmet, amire köszöntőjükben is felhívták a gyerekek figyelmét, kitérve a helyes állattartás szabályaira és hangsúlyozták a fiataloknak a tanulás és a nyelvtudás fontosságát, valamint a sport szeretetére buzdítottak.

Az Argos kutyaiskola csapata alapengedelmességi bemutatót tartott. Ezt követően az iskola diákolimpikonokból álló tornász csapata mutatta be a tudását.  

Szabó Attila köszönetet mondott a diákoknak, akik szüleik segítségével adományt ajánlottak fel az egyesületnek.

Az Argos Állatvédelmi Egyesület az iskolába már több mint hat éve tart előadásokat.
Fotós: Horváth Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában