Bács-Kiskun

2022.11.25. 07:00

Ma kiderül, kik lesznek idén a megyei Primák

A hónapokkal ezelőtt induló jelölések, a 10 kategóriagyőztes kiválasztása és egy izgalmas közönségszavazás után ma este végre gazdára találnak a területi Prima díjak. A 10 jelöltből hárman kaphatják meg a rangos elismerést, az egyikük pedig a Prima Közönségdíjat veheti majd át.

Baon.hu

Az ősz egyik legrangosabb megyei szintű kulturális eseményén, a kecskeméti Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő megyei Prima díjátadó gálán adják át a kiemelkedő erkölcsi elismerést képviselő díjakat.

Az est meghívottjai közt szerepelnek a megye legnagyobb vállalatainak vezetői, azok a kis- és középvállalkozások képviselői, akik támogatásából létrejöhetett ez a rangos elismerés. Jelen lesznek még a Bács-Kiskun megyében működő szervezetek vezetői, vezető tisztségviselői és természetesen a 10 kategória győztese, azaz a Prima díj jelöltek.

A meghívott vendégek egy izgalmakkal teli, színvonalas műsorszámokkal színesített gálára számíthatnak, melyen a megnyitóbeszédet az est házigazdája, Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke fogja tartani.

A vállalkozói összefogásból megszületett rangos Prima díjak küldetése, hogy általuk a tudomány, a kultúra és a sport valamely területén jelentős eredményt elérő személyek méltó kitüntetésben részesüljenek. A 18 éve alapított díjak megyei elismertségét és népszerűségét igazolja, hogy a jelöltekre közel 26 000 szavazat érkezett idén a közönség részéről. Ma este az is kiderül, hogy melyikük kapta a legtöbb szavazatot, amellyel Prima Közönségdíjat érdemel!

Ugyancsak ezen az estén kerülnek majd megemlítésre és átadásra a megyei Év vállalkozója díjak, valamint a Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért járó elismerés is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában