Elismerés

2022.11.21. 15:08

Különdíjat nyert Kecskemét a Virágos Magyarország 2022 versenyén

Elismeréssel jutalmazták Kecskemétet a Virágos Magyarország 2022 versenyen.

baon.hu

A képen balról: Hegedűs Ágoston a kecskeméti Boldogasszony Rózsakert alapítója, Győri András városi főkertész, Erdélyi Regina a kecskeméti polgármesteri hivatal várostervezési osztályának munkatársa és prof. dr. Sztachó-Pekáry István alpolgármester látható.

Forrás: Beküldött fotó

A Virágos Magyarország 2022 versenyén Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a Magyar Turisztikai Ügynökség különdíját nyerte el. A verseny szervezője ezen túl elismerését fejezte ki Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának a lakosság bevonásáért és a gingko fasor (Rigó utca) kialakításáért, gondozásáért – közölte a kecskeméti önkormányzat szerkestőségünkkel.

Az ország legjelentősebb környezetszépítő versenyének díjátadóját a napokban Budapesten tartották meg. Idén 29. alkalommal adták át a legvirágosabb településeknek járó elismeréseket. A Virágos Magyarország 2022-es győztesei között több mint 50 díj talált gazdára.

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében a különdíjat prof. dr. Sztachó-Pekáry István alpolgármester vette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában