Útinform

2022.11.28. 07:33

Itt számíthatunk útlezárásokra, korlátozásokra Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotós: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú út:

Az M5-ös autópályán, Kecskemét elkerülő szakaszán, a Röszke felé vezető oldalon a sérült szalagkorlátot javítják. A 86-os kilométernél 6.30-tól a belső sávot kerítik el a forgalom elől. (16.00-ig)

Főutak: 

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as kilométernél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak.  

Az 51-es főúton, Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es kilométer között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. (2023-ig)

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Az 54-es főúton, Soltvadkert és Kecel között, az 51-es kilométernél felsővezetéket építenek, ezért hétköznapokon a fél útpályát lezárják, és jelzőőrök irányítják a forgalmat. 

A 441-es főúton, Nagykőrös közelében, a 18-as és a 20-as kilométer között felújítási munkákat végeznek, ezért a Kecskemét felé tartókat helyben kiépített terelőúton vezetik.  

Kamionstop:

A kamiontilalom a következő hétvégén december 3-án, szombaton 22.00-tól december 4-én, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben.
Fontos változás, hogy jövő év március 1-ig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább Euro 3-as környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom. (11.04-től)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában