Útinform

2022.11.23. 07:08

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illuszráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, 
– Budapest felé az Örkény csomópont után a burkolat hézagait öntik ki. A 47-es és a 45-ös kilométer között mozgó terelés mellett a külső sávot kerítik el a forgalom elől. 
– Kecskemét közelében zajvédő falat építenek. A 85-ös és a 83-as kilométer között csak a belső sáv lesz járható. 
– a víznyelőrácsokat tisztítják Kiskunfélegyháza térségében. A főváros felé tartókat a 112-es és a 107-es kilométer között rövid szakaszon a külső sávba terelik. A munkát reggel 7 és délután 4 óra között végzik.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as kilométernél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak.  

Az 51-es főúton, 
– Dunaharaszti térségében portáltáblákat szerelnek. A 17-es kilométernél útszűkület lassítja az autósokat.
– Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Az 54-es főúton, 
– Nemesnádudvar közelében kátyúznak. A 82-es kilométer környezetében félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra készüljenek! 
– Soltvadkert és Kecel között, az 51-es kilométernél felsővezetéket építenek, ezért hétköznapokon a fél útpályát lezárják, és jelzőőrök irányítják a forgalmat. 

A 441-es főúton, Nagykőrös közelében, a 18-as és a 20-as kilométer  között felújítási munkákat végeznek, ezért a Kecskemét felé tartókat helyben kiépített terelőúton vezetik.

A 441-es főúton, Nagykőrös közelében, a 18-as és a 20-as kilométer között felújítási munkákat végeznek, ezért a Kecskemét felé tartókat helyben kiépített terelőúton vezetik.

Kamionstop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, november 26-án (szombaton) este 10 órától, november 27-én (vasárnap) 22.00-ig lesz érvényben.
Fontos változás, hogy jövő év március 1-ig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább Euro 3-as környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában