Díjak

2022.11.12. 08:58

Elismerő okleveleket adtak át a 25 éves kecskeméti Traumatológiai Szakrendelés évfordulóján

Elismerő oklevelekkel jutalmazták a Traumatológiai Szakrendelés szakdolgozói munkáját Kecskeméten.

baon.hu

A Traumatológiai Szakrendelés szakdolgozói.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Facebook-oldala

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Rendelőintézetében az Általános Traumatológiai Szakrendelés mellett 1997-ben indultak el a speciális szakellátásaink, először a kéz-, és térdsebészet, majd a vállsebészet.  Ebből az alkalomból gratulált a Traumatológiai Szakrendelés szakdolgozói kollektívának a kórház menedzsmentje mellett dr. Gera László osztályvezető főorvos, dr. Takács Károly osztályvezető-helyettes, a traumatológiai szakrendelés vezető főorvosa és dr. Zakupszky Zoltán, a kézsebészeti részleg vezető főorvosa közölte a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház közösségi oldalán.

Az elismerő oklevelet dr. Horváth Zsolt orvosigazgató, Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató és dr. Nagy Andrásné a Rendelőintézet vezető asszisztense adta át a szakmailag elhivatott, összetartó csapatnak.

Mint írják, példaértékű és rendhagyó gesztus volt dr. Gera László főorvos úr kezdeményezése a kollektíva elismerésére, aki az átadáskor kiemelte, hogy az elmúlt évtizedekben mindig számíthattak a csapat magas színvonalú, empatikus munkájára. A koronavírus-járvány ideje alatt a traumatológiai szakrendelés folyamatos működtetése mellett ők is kivették részüket az oltásban, segítve ezzel a lakosság mielőbbi átoltottságának növelését. A napi 200 beteg ellátása mellett továbbképzésekre járnak, és ők maguk is szeretettel, odafigyeléssel oktatják a hozzájuk érkező tanulókat, segítik a pályakezdő fiatalok munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában