Bácskai Kultúrpalota

2022.11.25. 17:51

Egészségnapot rendeznek Baján

Ismét városi egészségnapot szerveznek Baján, szombaton délelőtt, a Bácskai Kultúrpalotában, ahová korhatár nélkül várnak mindenkit. Az érdeklődőknek egyebek között egészségügyi szűrővizsgálatokat (vércukor-, vérnyomás-, stresszállapot felmérés, testösszetétel mérés) kínálnak. Emellett gazdag kísérőprogramot állítottak össze a szervezők.

Rab Rita

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Modern szemléletű, egészséges életmódra ösztönző, sokrétű programmal várnak mindenkit. A szervezők reményei szerint szemléletformáló hatással bír majd az egészségnap. Az ismeretszerzés mellett a tapasztalatszerzés kap fontos szerepet. Egyebek mellett lesz ételkóstoló, talp- és gerincmasszázs, szaktanácsadás, reflexológus, kineziológus, mozgásterápia. Idén már másodízben gyermekeknek szóló programelemekkel is szolgálnak

A vizsgálatok kiegészítéseként egészséges ételeket és gyógyteákat, illetve mentes ételeket ízlelhetnek a jelenlévők. A rendezvény ingyenes. A programot a Bácskai Művelődési Központ szervezi, de a Baja Városért és Egészségéért Közalapítvány és a Bajai Szent Rókus Kórház Egészségfejlesztési Irodája is támogatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában