Visszatekintés

2022.11.28. 11:20

Átadták a Prima díjakat, kamion és személyautó ütközött Baján – íme a legolvasottabb cikkeink

Ismét megnéztük a számokat. Mutatjuk a 47. hét legolvasottabb cikkeit.

baon.hu

Ők vehették át idén a Prima díjakat

Fotó: Gulyás Sándor

Péntek este adták át az idei megyei Prima díjakat. Az ősz egyik legrangosabb megyei szintű kulturális eseményének idén is a kecskeméti Four Points by Sheraton adott otthont.

A különböző internetes hirdetési oldalak nagy felületet biztosítanak azok számára, akik csalásból próbálnak pénzt szerezni. A rendőrség próbálja a reménybeli vásárlókat óvatosságra inteni, azonban a szélhámosok időről-időre szedik áldozataikat. Ez történt abban az ügyben is, amelynek egy jelentős részét a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felgöngyölítette, ugyanis 23 csalással gyanúsítanak egy férfit, és még több sértett után kutatnak.

Kamion és személyautó ütközött az 511-es főút 1-es kilométerénél, Baja térségében előző hét hétfőn. A baleset következtében a kamion árokba borult. A bajai hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek a személyautóból. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Baleset történt az 52-es főúton, Kecskemét határában november 20-án délelőtt. A kocsit vezető középkorú férfi biztonsági öve nem volt bekapcsolva, ő kirepült az autóból, és a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint felmerült a gépkocsivezető ittassága, ezért további vizsgálatot folytatnak.

Borbás Marcsi, bácsalmási születlésű Prima-Primissima díjas magyar televíziós műsorvezető-szerkesztő csodálatos panorámát örökített meg.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában