Galériával

2022.10.17. 11:23

Nemzetközi rajzversenyen remekeltek a kecskeméti diákok

Nemzetközi rajzverseny díjazottjait köszöntötték hétfő reggel a kecskeméti Szent Imre Katolikus Általános Iskolában. A tehetséges diákok ezúttal a macedón 40. Jubilee International Exhibition of Children Paintings versenyen értek el kiemelkedő eredményt.

Sebestyén Hajnalka

A díjazott diákok.

Fotó: Bús Csaba

Hétfő reggel a zászlófelvonással egybekötött ünnepségen Papp Zsolt igazgató köszöntötte Csúzdi Szabó Erika művésztanár tanítványait. A nagy múltú macedón képzőművészeti versenyen a tanárnő tanítványai 20 éve indulnak, minden esztendőben szép sikerrel.

Az elmúlt tanévben a tanárnő közel harminc alkotást küldött el a rajzverseny felhívására, közülük négyet arany minősítéssel értékeltek: Meleg Zsófia, Fekete Eszter, Marton Jázmin és Siklós Kinga alkotását. Oklevelet kapott: Miraglia Sofia, Soós Lilla, Kovács Enikő. Mindezek mellett a Szent Imre Katolikus Általános Iskola évfordulós emlékünnep különdíját érdemelte ki.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában