Színdarab

2022.10.15. 17:05

Mesés előadást láthattak a kecskeméti Juhar utcai intézmény gyermekei

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai a látás hónapja programsorozatukon belül a napokban gyerekműsorral ajándékozták meg a Juhar utcai intézményben nevelkedő sérült gyerekeket.

Sebestyén Hajnalka

A gyerekek a „Rettenetes Röfi” című darabot láthatták.

Forrás: Beküldött fotó

A klub tagjai, közel 20 éve, hagyományosan, minden évben vidám élménnyel, színházi előadással lepik meg Kecskeméten, az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai tagintézményében lévő gyerekeket. A Lions idén a gyermeknapi előadást követően immár másodszor vitt ajándék gyerekelőadást, ezúttal az iskola „Szemünk fénye” tematikus hete keretében.

A gyermekek örömmel nézték végig a szegedi Grimm-Busz Színház darabját.
Forrás: Beküldött fotó

Mintegy 130, 5-18 éves korú sérült gyermeket örvendeztettek meg a közös programmal, melyen a szegedi Grimm-Busz Színház, „Rettenetes Röfi” című darabját élvezhették. Hogy ne kelljen a sérült fiataloknak utazni, az előadásokat mindig az iskola aulájában tartják meg. A mesejátékba bekapcsolódó gyermekhangok, nevetések, tapsok, a közös éneklés, a résztvevő klubtagok számára is mindig lelki feltöltődést jelentenek.

A klubtagok és a Könyvtári Kávézó felajánlásaként az előadás után egy-egy fagylaltra is megvendégelték a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában