Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium

2022.10.05. 15:47

Gólyahetet rendeztek a kecskeméti kollégiumban

A hagyományokat követve a napokban ismét megrendezték a Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium a gólyahetet. A négy nap alatt a fiatalok többféle izgalmas és vidám programon vehettek részt. 

Sebestyén Hajnalka

A királyi pár és kísérőik a gólyahéten

A rendezvénysorozat első napján a gólyák csillogtatták meg tehetségüket a végzősöknek, akik nagyrészt a produkciók – és nem csak kizárólag a szépség – alapján döntötték el, hogy ki legyen a gólyakirály és a gólyakirálynő. 

Másnap városismereti vetélkedőn mérhették össze tudásokat a gólyák. A következő este az ügyességi sorversenyekről szólt, mely bővelkedett izgalmas pillanatokban. Az utolsó nap reggeli tornával kezdődött, este minden új koleszlakó letette a hagyományos gólyaesküt, végül pedig a heti programok eredményhirdetése után egy igazi zenés-táncos mulatsággal zárult a gólyahét.

A következő csapateredmény született: első lett a Fekete Gólyák csapata, második a Póker Presszó, harmadik a Hupikék Törpikék. 

Gólyakirálynőnek Czuczu Szilárdát (Katona József Gimnázium), két udvarhölgyének Prezsmer Flórát (Kodály Iskola) és Csombor Emmát (Kodály Iskola) választották. A Gólyakirály címet Szabó Bence (Bányai Júlia Gimnázium) érdemelte ki. Mellette két herceg, Jónás Balázs (Katona Gimnázium) és Bencsik András (Katona Gimnázium) kapott koronát. Különdíjas lett Pataki Dániel (Szentgyörgyi Albert Egészségügyi Középiskola). A zsűri értékelte még Bedics Ákos (Bolyai János Gimnázium) teljesítményét is, mivel az extra kérdésekből ő tudta a legtöbb választ. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában