Bács-Kiskun

2022.10.03. 07:00

Az idei ősz is meghozza az új megyei Prima díjakat

2022-ben a megye vállalkozói és cégei újra összefognak, hogy elismerjék és díjazzák a köztünk élő és dolgozó „hétköznapi hősöket”.

baon.hu

Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke nyitotta meg a 2021. évi ünnepi gálát

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Bács-Kiskun Megyei Szervezete jóvoltából 2005 óta minden évben átadásra kerülnek a megyei Prima díjak a kultúra, a tudomány és a sport legjelesebbnek ítélt képviselőinek, valamint díjazzák az év legsikeresebb megyei vállalkozóit, cégeit is. 

2020-ban a pandémia következtében egy évre sajnos megszakadt ez a hagyomány, amelynek újraébresztését 2021-ben még fontosabb feladatának, mintegy szívügyének tekintette a Bács-Kiskun megyei VOSZ. 

– Nagy örömünkre szolgál, hogy idén szeptemberben ismét megkezdhettük a 2022. évre tervezett megyei Prima díjak átadásának szervezési feladatait. Novemberben kerül megrendezésre a megyénk egyik legrangosabb kulturális eseményének számító Prima-gála, melynek 16 éves hagyományát kívánjuk az idén is tovább folytatni – mondta Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke. 

– A díj mögött álló vállalkozói összefogás célja, hogy minden évben elismerésben részesüljenek akár ismert vagy kevésbé ismert Bács-Kiskun megyei személyek, akik saját területükön olyan példaértékűen végzik tevékeny­ségüket, hogy azzal példaképekké válnak mindannyiunk számára. 

Legyen az egy válogatott kosárlabdázó vagy nemzetközi versenyekre felkészítő zene­tanár, vagy akár egy, a nézőket esténként megnevettető színésznő, mi szeretnénk őket felkutatni és megmutatni az életükből mindazt az értéket, amitől ők a mi „hétköznapi hőseinkké” válnak azáltal, hogy tartalmasabbá, színesebbé teszik az életünket 

– tette hozzá. 

Weninger Richárd elnök külön hangsúlyozta, hogy a rangos gála keretein belül a 17. alkalommal átadásra kerülő Prima díjak mellett elismerésben részesülnek maguk a támogatók, vagyis a vállalkozók, cégek és vállalatok is. A gála keretein belül az Év vállalkozói díjakkal jutalmazzák majd a megye legsikeresebb és legeredményesebb vállalkozó személyeit, illetve cégeit is, akik/amelyek tevékenységükkel 2022-ben szintén példaértékűen tudtak teljesíteni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában