Mulatság

2022.09.10. 11:06

Zenével és finom pörkölttel vigadnak Kecskeméten, a Szeleifaluban

Kicsit borongós, csepergős idővel, de annál nagyobb várakozással indult a Szeleifalusi Vigasság Kecskeméten, a Melinda parkban szombaton.

Szalay Tamás

Dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg a rendezvényt szombaton.

Fotó: Szalay Tamás

A rendezvényt dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg egy Petőfi-idézettel. A beszédében kiemelte a szeleifalusi közösség összetartását, ami nagyon fontos ezekben az időkben, hiszen az emberi összefogás mindig minden nehézségen áthidal. 

Ezen a rendezvényen is nagy szerepet kap a főzőverseny, ahol a csapatok bográcsban főtt pörköltet készítenek, majd a zsűri dönti el, hogy kié lett a legfinomabb. A főzés mellett más szórakoztató programokkal is várják az érdeklődőket. Lesznek ügyességi játékok a gyerekeknek, illetve egy kerti mozi, ahol a magyar népmeséké lesz a főszerep. Amíg a pörkölt rotyog a bográcsban, addig a zene sem maradhat el egy ilyen mulatságról, hiszen Farkas Gábor és Tapolcsányi László előadásában őszi slágerek szólnak, így biztosítva a jó ebédhez szól a nóta hangulatot. 

A délután folyamán a főzőverseny eredményhirdetése után még további fellépők gondoskodnak a szórakozásról, emellett pedig tombolasorsolás is lesz az eseményen résztvevők számára. A rendezvény több éves múltra tekint vissza, és biztosították a szervezők, hogy ezután is megrendezésre kerül majd a Szeleifalusi Vigasság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában