Útinform

2022.09.10. 07:33

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotós: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

Napi aktuális:

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Gyál térségében a 23-as kilométernél forgalomérzékelőket telepítenek, emiatt 7.00 órától 16.00 óráig váltakozó sávlezárás zavarja a forgalmat.

Kecskemét térségében, a 87-es és a 79-es kilométer között zajvédő falat építenek. A főváros felé haladókat belső sávba illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Röszke irányába a külső és a leálló sáv járható.

Az M44-es autóúton az 51-es kilométernél, a Hármas-Kőrös hídon befejezték a hídjavítást, emiatt napközben a munka kapcsán kiépített terelés bontását végzik. A forgalmat a Tiszakürt csomópont és a Kunszentmárton csomópont között a 44-es főútra terelik.

Az 53-as főúton, Akasztó átkelési szakaszán, a 17-es és a 18-as kilométer között szüreti felvonulás miatt, 15.00 és 16.00 óra között félszélességű lezárásra készüljenek.

Ágasegyházán szüreti felvonulókkal találkozhatnak 12.30 perctől 15.30 percig az Izsák felé vezető összekötőúton.

Főutak:

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában