Jótékonysági akció

2022.09.23. 19:40

Saját óvodájukért sportoltak a bajaiak

Nagy sikerrel tartották meg szerdán a bajai Petőfi utcai Óvoda Uzsgyi, mozogj az óvodáért elnevezésű rendezvényét. Kisbiciklivel, futóbiciklivel és gyalogosan érkeztek a kicsik hozzátartozóikkal a Petőfi-szigetre, hogy csatlakozzanak a színes programkavalkádhoz.

Rab Rita

A Petőfi-szigetre várták a gyermekeket a szervezők

Fotó: Rab Rita

Mint azt Bócsa Barnabásné Marietta tagóvoda-vezető hírportálunknak elmondta, ez az akció nagy lehetőség arra, hogy a gyerekek, a szülők és az óvoda dolgozói együtt töltsenek egy kellemes délutánt. A jótékonysági akció keretében összegyűlt adományokból az óvoda bútorzatát szeretnék pótolni. 

A program bemelegítéssel kezdődött. Az apróságok és a kísérő felnőttek Bartosné Dibusz Eszter óvónő vezetésével vidám zenére készítették fel testüket a hosszabb idejű mozgásra, majd egy kis szigetkör megtétele után vendéglátással zárult az őszi rendezvény. A célba érkező résztvevőket finom zsíros kenyérrel kínálták, valamint valamennyien egy, az alkalomra készült emlékéremmel térhettek haza.
 

A Petőfi-szigetre várták a gyermekeket a szervezők
Fotó: R. R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában