Mulatság

2022.09.08. 19:00

Programok sokasága várja a ballószögieket hétvégén

Péntektől vasárnapig tart a XVIII. Ballószögi Szüreti Napok a község központjában.

Sebestyén Hajnalka

Pénteken 16 órakor nyílik meg a faluházban a Bácskortárs vándorkiállítás. 17 órakor indul a kismotorosok felvonulása, majd az ünnepségen átadják a Ballószög Nagyközségért díjakat. 17 óra 45-től látható az óvodások, iskolások műsora, a testvértelepülési Mikóújfalusi ‘95 Nagykürt Fúvós-zenekar zenei előadása, majd a Senior örömtáncosok. 18 óra 45-től Tóth Reni, 20 óra 30-kor a Veracruz lép színpadra. Végül utcabál lesz. 

Szombaton 10-kor kezdődik a malacfogó verseny, melyet sok-sok gyerekprogram követ, köztük bűvészelőadással. A délután nagy látványosságának ígérkezik a kecskeméti Mathiász János Borrend országos avatási ceremóniája. A műsor a szüreti felvonulás után, 16 órakor kezdődik. Délután fellép még 16 óra 50-kor a Hagyományőrző Népdalkör, a Ballószögi Kincsecskék, 19 órakor Kuna Vali és zenekara, valamint 20 óra 45-kor az Irigy Hónaljmirigy. Vasárnap a hálaadó szentmise 10 órakor lesz a katolikus templomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában