Galériával

2022.09.18. 10:15

Ötvennél is több fogat vonult fel a kereki szüreti fesztiválon

Szüreti fesztivált tartottak a hétvégén Kerekegyházán. A szervezők az idei rendezvényen is színes programokkal várták a település lakóit.

Gulyás Sándor

A lovasok, fogatok és a népi táncosok bejárták a város utcáit

Fotó: Gulyás Sándor

A programot szombaton reggel a Kereki Nótások zenés vendéghívogatója nyitotta. A lovasok, fogatok és a népi táncosok felvonulása délben kezdődött. Amíg a menet bejárta a város utcáit, a városközpontban felállított színpadon a helyi Tavaszi Szél Népdalkör, a Kereki Nótások, a Kiskunsági Vadászkürt Egyesület, a Bóbita Óvoda Nyuszi csoportja és a Kerekegyházi Társastánc Csoport műsora szórakoztatta a szép számú érdeklődőt. 

A felvonulókat dr. Kelemen Márk polgármester köszöntötte. Ezúttal sem maradt el az iskolások hagyományos vetélkedője, a tojásfutam. A fesztivál keretében adta át dr. Kelemen Márk a Virágos Kerti Porta pályázat díjait. A rendezvényt a helyi csoportok, valamint közismert előadók műsora tette még élvezetesebbé. Az idei Kerekfeszt utcabállal zárult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában