Útinform

2022.09.23. 07:34

Mutatjuk, hol számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan:

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, az örkényi és a lajosmizsei csomópont között, az 53-as kilométertől a 60-as kilométerig, burkolatfelújítás miatt a Röszke felé vezető oldalon sávlezárásra és forgalomterelésre készüljenek.

Kecskemét térségében, a 87-es és a 79-es kilométer között zajvédő falat építenek, illetve a burkolatot javítják. A főváros felé haladókat a belső sávba valamint az ellenkező, Röszke felé vezető oldal belső sávjára terelik.

A Röszke felé vezető oldalon Ócsa és Újhartyán között,  Kiskunfélegyháza térségében, valamint Kistelek és Szeged között burkolatjeleket festenek fel, 9.00 órától 16.00 óráig mozgó tereléssel a belső sávot lezárják.

Főutak: 

Az 5-ös főúton, Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as kilométer között új, építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

Az 51-es főúton, Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es kilométer között csatornáznak, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Az 54-es főúton, Bócsa közelében, a 18-as és a 35-ös kilométer között építési munka miatt félpályás lezárásra készüljenek!

Kecel és Hajós között több szakaszon karbantartási munkát végeznek, 7.00 órától délután fél 4-ig mindkét irányban útszűkület van érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában