Rádióműsor

2022.09.26. 17:56

Kecskemétre látogatnak Bochkor Gáborék

Az ország elsőszámú reggeli rádióműsora, a Bochkor idén szeptemberben házhoz megy! Bochkor Gábor, Lovász László és Háder György szeptember 26-án ismét útra kelt, és a Retro Rádió kapszulastúdiójával ellátogat a leghűségesebb rajongói otthonához.

Baon.hu

Szolnokon járt Bochkor Gábor és csapata reggeli műsora.

Fotó: Nagy Balázs

Elindult a Szívesen+ Turné, ahol a hallgató a vendéglátó. Szeptember 26-tól 30-ig öt városba látogatnak el az ország leghallgatottabb reggeli műsorának sztárjai: Bochkor Gábor, Lovász László és Háder György, akik még soha nem vezettek műsort ilyen közel a hallgatókhoz. A műsor stábja megszámlálhatatlan meghívást kapott az ország minden szegletéből, akik közül kiválasztották azt az öt rajongót, akik vendéglátóként a műsorvezetőket és a környéken lakó Bochkor-rajongót is örömmel fogadják az otthonuknál.

– A tavaszi turné előtt jött az ötlet, hogy minden állomáson látogassunk meg az otthonában egy rajongót, akihez tényleg úgy megyünk vendégségbe, mintha rokonok lennénk. 

Minden látogatás nagyon személyesre sikerült, amit mi is nagyon élveztünk, ezért arra gondoltuk, hogy most ősszel nemcsak a látogatásoknak, hanem az egész turnénak szeretnénk egy személyesebb hangulatot adni, ezért a teljes műsort a hallgatók háza mellé költöztetjük. Nemcsak mi megyünk, hanem csatlakoznak hozzánk a vendéglátó városok legnépszerűbb zenekarai is, így megismerhetünk öt új együttest, akiknek országos bemutatkozási lehetőséget adunk a műsorban – mondta el Bochkor Gábor, a hazai rádiózás ikonja.

Értékes nyeremények, játékok és minikoncert a Szívesen + Turnén! Az Szerencsejáték Zrt. Ötöslottó Szuperkoncert jóvoltából hallgatók exkluzív koncertélményt és meet&greet lehetőséget is nyerhetnek, az október 1-jei Szuperkoncert fellépőivel; Rúzsa Magdival, a Valmar tagjaival és a Follow the Flow-val. A turnén ott lesz a Magyar Posta, így az iCsekk applikáció jóvoltából minden reggel 100 ezer forint készpénzt nyerhet egy szerencsés helyszínre látogató Bochkor-hallgató. A formabontó koncepcióval a Bochkor stábja minden érintett városban lehetőséget ad egy helyi zenekarnak arra, hogy élőben bemutatkozzanak a Retro Rádió piacvezető reggeli műsorában.

A Szívesen+ Turné őszi menetrendje

Szeptember 26., hétfő: Sopron – Várkerület, a Mária szobornál. Fellép: Pair o’ Dice.

Szeptember 27., kedd: Székesfehérvár – Sajó utca 54/b (Sajó utca–Rába utca sarok). Fellép: The Joystix.

Szeptember 28., szerda: Kecskemét – Hóvirág utca 1. (Melinda park). Fellép: Nova Prospect. 

Szeptember 29., csütörtök: Esztergom – Kovácsi utca 3. (parkoló). Fellép: Szépülő Városközpont.

Szeptember 30., péntek: Miskolc – Estike utca 11. (Estike Sportpálya). Fellép: Bíborszél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában