Útinform

2022.09.30. 08:55

Ezeken a helyszíneken számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan:

Gyorsforgalmi út:

Az M5-ös autópályán az örkényi és a lajosmizsei csomópont között, az 53-as km-től a 60-as km-ig, burkolatfelújítás miatt a Röszke felé vezető oldalon sávlezárásra és forgalomterelésre készüljenek.

– Szintén a röszkei határ irányába, a lajosmizsei szakaszon, a 61-es és a 73-as km között fenntartási munka miatt, 8.00 órától 15.00 óráig a belső sávot lezárják.

– A főváros felé vezető oldalon, Kiskunfélegyháza közelében, a 106-os és a 104-es km között a burkolat repedésit öntik ki. Reggel fél 8.00-tól délután 4-ig, csak a külső sáv járható.

– Kecskemét térségében, a 87-es és a 79-es km között zajvédő falat építenek, illetve a burkolatot javítják. A főváros felé haladókat a belső sávba valamint az ellenkező, Röszke felé vezető oldal belső sávjára terelik.

– Ugyancsak Budapest irányába, az újhartyáni szakaszon a 46-os és a 40-es km között, burkolatot javítanak, 9.00 órától 16.00 óráig a külső sávot lezárják. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt)

Főutak:

Az 5-ös főúton Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as km között csomópontépítés miatt a fél útpályát lezárták. A Városföld felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sáv járható.

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Az 54-es főúton Bócsa közelében, a 18-as és a 35-ös km között építési munka miatt félpályás lezárásra készüljenek!

A 441-es főúton Nagykőrös belterületén, a 18-as km-nél körforgalmi csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában