Útinform

2022.09.06. 07:32

Ezeken a helyszíneken számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan:

Gyorsforgalmi út:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Gyál és Újhartyán között fenntartási munka miatt reggel fél 8.00-tól 15.00 óráig a belső sávot lezárják.

Szintén a röszkei határ irányába, a lajosmizsei szakaszon, a 61-es és a 62-es km között építési munkát végeznek, 8.00 órától 12.00 óráig váltakozó sávlezárás mellett dolgoznak.

Városföld térségében a 93-as és a 99-es km között, burkolati jeleket festenek fel, reggel fél 9-től délután 5-ig, mindkét oldalon a külső sávot lezárják.

A 120-as és a 126-os km között burkolatjavítás miatt a Röszke felé vezető oldalon, a belső és a külső sávot lezárták, a forgalmat a leálló sávra terelik. A közeli Petőfiszállási pihenőt nem zárták le, de az autópályára való felhajtásnál megszűnt a gyorsítósáv, ezért fokozott figyelemmel közlekedjenek! (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 5-ös főúton Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as km között új, építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

Az 52-es főúton Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Az 54-es főúton Bócsa közelében, a 18-as és a 35-ös km között építési munka miatt félpályás lezárásra készüljenek!

A 441-es főúton Nagykőrös belterületén, a 18-as km-nél körforgalmi csomópont építést kezdték meg. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában