Együttműködés

2022.09.09. 11:20

Az Egyesült Arab Emírségek magyarországi nagykövete látogatott a kecskeméti egyetemre

A Neumann János Egyetemre látogatott csütörtökön Őexc. Saud Hamad Al-Shamsi, az Egyesült Arab Emírségek Magyarországra akkreditált nagykövete és delegációja. A vendégeket Gaál József, Kecskemét város alpolgármestere és Ladics Mónika irodavezető kísérte – olvasható az egyetem sajtóközleményében.

baon.hu

Fülöp Tamás rektor (balra) köszöntötte Őexc. Saud Hamad Al-Shamsi nagykövetet

Fotó: Neumann János Egyetem

A delegációt Dr. habil. Fülöp Tamás Ferenc rektor, Dr. Weltsch Zoltán tudományos rektorhelyettes, Szemerey Szabolcs, a Neumann János Egyetemért Alapítvány stratégiai igazgatója, Kohi Habib külügyi irodavezető és Gróf Gréta külügyi referens fogadta.

Az egyetem vezetői bemutatták az intézményt és a folyamatban lévő kutatásokat, majd a felek a jövőbeli együttműködés lehetőségeiről egyeztettek. 

A megbeszélést követően a delegáció megtekintette a Campus oktatási épületet. 

Mint írják, a Neumann János Egyetem és az Egyesült Arab Emírségek között kialakulóban lévő szoros kapcsolatrendszert tovább erősítette a nagykövet látogatása, amellyel jelentős mértékben hozzájárult az egyetem nemzetközi kapcsolatainak fejlesztéséhez, rövid- és hosszútávon egyaránt. A delegáció pedig kifejezte szándékát az intézménnyel történő jövőbeni folyamatos kapcsolattartásra és az egyetemre történő látogatásokra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában