Falunap

2022.08.17. 17:25

Vidám élményekkel gazdagodtak a városföldi táborozók

Sikerrel zárultak a művelődési házban megtartott nyári táborok, a kézműves, a kaland és végül a sporttábor. Gyerekek sokasága gazdagodott vidám élményekkel.

Sebestyén Hajnalka

A Desperadó felhívta a színpadra a gyerekeket

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az elmúlt hétvégén újabb élményeket szerezhettek a fiatalok. A sok éves hagyományra tekintő Falunap ezúttal is bővelkedett zenés, táncos és sportprogramokban, melyből a kisebb és nagyobb gyerekek is találhattak számukra tetszőt a sportpályán.

Sokan rúgták a futball labdát az izgalmas mérkőzéseken. Volt még kólaívó, lángosevő és szkander verseny. A nap folyamán egymást érték a zenei koncertek. A Desperado tagjai a gyerekeket is felinvitálták a színpadra, együtt táncoltak velük.

Kézműves foglalkozásokat is tartottak
Fotós: Sebestyén Hajnalka

A nap folyamán kézműves foglalkozásokon engedhették szabadjára fantáziájukat a gyerekek, az ugrálóvárban pedig kedvükre lazulhattak, játszhattak.

A nyár további részében is érdemes betérni a művelődési házba, melynek könyvtárában nagyon sokféle olvasnivaló várja az érdeklődőket. A diákok a szórakoztató irodalom mellett megtalálhatják az iskolában kötelező szépirodalmi műveket és azok elemzéseit is. A gyermekek számára külön polcokat tartanak fenn a könyvtárban, ahol életkoruknak megfelelő kiadványok közül válogathatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában