Útinform

2022.08.15. 08:04

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Fotós: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

- Budapest felé, Inárcs és Ócsa közötti szakaszon a belső elválasztó sövényt vágják. A lassan haladó géplánc miatt 6.45-től 17.20-ig a belső sávot szakaszosan lezárják.

- a Röszke felé vezető oldalon az M0-s autóúti és az ócsai csomópontok között sövényvágást végeznek. A 22-es és 28-as km között mozgó tereléssel a belső sávot lezárják, a külső sávon halad a közlekedés. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Az M44-es autóúton, a Lakitelek felé vezető oldalon, a Hármas-Kőrös hídján a dilatációs szerkezetet fogják javítani. A mai napon 07 és 16 óra között a Békéscsaba felé vezető pályaoldalt a 49-es jelű Kunszentmárton és a 71-es jelű Szarvas csomópontok között a terelés kiépítésének idejére lezárják, a forgalmat a 44-es főútra terelik. 16 órától az ellenkező oldalt fogják lezárni, így a Lakitelek felé vezető forgalmat sávelhúzással átvezetik a Békéscsaba felé vezető oldalra, tehát a 49-es és az 54-es km között irányonként egy sávon autózhatnak az arra közlekedők.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as km-nél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak.

Az 51-es főúton,

- Bátmonostor belterületén, a 167-es és a 170-es km között szennyvízcsatornát építenek. A fél útpályát lezárták.

- Fajsz és Dusnok között az út menti növényzetet gondozzák. A 131-es és 133-as km között jelzőtábla figyelmeztet az útszűkületre.

Az 52-es főúton,

Kecskeméten, a főút legelején, az 1-es km-nél útépítés miatt félpályás lezárást vezettek be, mindkét irányban csak egy sáv járható.

- Kecskemét határában felújítják az M5-ös autópálya és a fülöpházai elágazás közötti szakaszt. Az 5-ös és a 18-as km között helyenként félpályás lezárást vezettek be. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

Az 54-es főúton,

- Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.

- Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os km között helyenként a fél útpályát lezárták.

- Nemesnádudvar belterületén elektromos földkábelt telepítenek. A 87-es km-nél félpályán halad a forgalom.

- Császártöltés és Sükösd között az út menti növényzetet gondozzák. A 77-es és a 93 km között jelzőtábla figyelmezteti az autósokat a mozgó tereléssel haladó útszűkületről.

Az 55-ös főúton, Mélykút és Tataháza között az út menti növényzetet kaszálják. A 67-es és a 72-es km között szakaszosan útszűkület nehezíti a közlekedést.

Az 511-es főúton, Baja elkerülő szakaszán, a Keleti körúton csomópontot építenek. A 3-as km-nél irányonként csak egy-egy sáv autózható.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

- Kiskőrösön, a Segesvári utcai vasúti átjárót lezárták átépítés miatt. A forgalom ideiglenes nyomvonalon halad.

- a Hódunai bekötő úton favágók dolgoznak. A 2-es és a 3-as km között egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

- Baja határában felújítják a vasúti átjárót. Az 57-es km-nél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában