Szórakozás

2022.08.11. 12:00

Több száz résztvevője volt a kunszentmiklósi retro fesztiválnak

Harmadik alkalommal tartotta meg hagyományos Retro Fesztiválját a kunszentmiklósi Felső-Kiskunsági Turisztikai Egyesület. Az idei rendezvényt a város központjában tartották. A jó hangulatot DJ Peat alapozta meg, majd Matyi és a Hegedűs mulatós zenéire táncolhatott a nagyközönség. Bebe, a Back II Black énekese igazi retro hangulatot varázsolt a városháza előtti térre.

Gulyás Sándor

Matyi és a Hegedűs is elhúzta a nótánkat a fesztiválon. Fotó: Felső-Kiskunsági Turisztikai Egyesület

– Egyesületünket három évvel ezelőtt hoztuk létre. Hiánypótló szerepet kívánunk betölteni városi és járási szinten is egyaránt. Különböző rendezvényekkel népszerűsítjük a Felső-Kiskunság, a Nemzeti Park és a környék által nyújtott lehetőségeket, és városunkat. Mottónk: „Otthonunk a magyar Kiskunság!”. Csapatunk tagjai amellett, hogy elhivatottak, ismerik a térséget és jártasak a turizmusban és a rendezvényszervezésben egyaránt – mondta el a baon.hu érdeklődésére Vass Viktor, a Felső-Kiskunsági Turisztikai Egyesület tagja.

A retro fesztivál mellett az év ünnepi időszakaiban is színvonalas programokkal kedveskedik az egyesület a város lakóinak, valamint a környező településekről érkezőknek.

– Nem tétlenkedünk, kihasználjuk a kínálkozó pályázati lehetőségeket. Az elnyert támogatásokból valósítjuk meg a rendezvényeinket, vásárolunk eszközöket. Amennyiben sikerül forráshoz jutnunk  kirándulásokat szervezünk, melyek keretében az érdeklődők megismerkedhetnek a Felső-Kiskunság természeti szépségeivel, épített örökségével. Az idei évben még két nagy rendezvényünk megvalósítása van hátra, az egyik a december harmadikai mikulásnapi kisvasút és a szilveszteri főtéri program – mondta el baon.hu-nak Vass Viktor. 

Fergeteges volt a hangulat a harmadik kunszentmiklósi retro fesztiválon. Fotó: Felső-Kiskunsági Turisztikai Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában