Kiskőrös

2022.08.19. 17:03

Magas kitüntetéssel ismerték el Szedmák Tamás munkáját

Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kapott pénteken Szedmák Tamás, Kiskőrös alpolgármestere.

Barta Zsolt

Szedmák Tamás Kiskőrös alpolgármestere.

Fotó: Barta Zsolt/archív-felvétel

A civil közösségek érdekében végzett munkája, valamint a Bács-Kiskun megyei civil szervezetek tevékenységének szakmai támogatásában vállalt szerepe elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést vett át Szedmák Tamás, a kiskőrösi Főnix Kulturális és Ifjúsági Egyesület alelnöke pénteken Budapesten az államalapítás napja alkalmából megrendezett, állami kitüntetések átadásával egybekötött ünnepségen a Károlyi-Csekonics-palotában. 

A rendezvényen – Novák Katalin köztársasági elnök által adományozva – a Magyar Érdemrend középkeresztje, a Magyar Érdemrend tisztikeresztje és a Magyar Érdemrend lovagkeresztje, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt és Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetéseket adtak át. A elismerést Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át Szedmák Tamás részére, aki Kiskőrös alpolgármestere tisztséget is ellátja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában