Útinform

2022.08.19. 07:20

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Fotó: Shutterstock.com/illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,
- Budapest határában a centrum felé vezető oldalon a 19-es és a 17-es km között a sövényt vágják le. A lassan haladó géplánc miatt fél 10-től 12 óráig a munkaterületnél a belső sávot szakaszosan lezárják.
- a főváros felé Lajosmizse és Táborfalva között a belső sáv növényzetét kaszálják fél 7-től 9.00-ig, ez az oka, hogy a külső sávba kell sorolni a munkaterület mellett.
- az M51-es autóút és az M0-s autóút között sövényvágás miatt a Röszke felé vezető oldalon kell belső sávlezárásra készülni, 12.00 és 18.00 között.
- kaszálnak napközben Röszke és Szeged között, ezért délelőtt a határ felé zárják le szakaszosan a belső sávot, míg, délután Budapest felé kell a külső sávba sorolni. (160 – 174 km között) (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 5-ös főúton,
- Kiskunfélegyháza belterületén a Dr. Holló Lajos utca és a Kőrösi Csoma Sándor utca csomópontjában elektromos kábelhálózatot telepítenek. A 111-es km-nél útszűkületen kell áthajtani.  
- Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as km-nél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak.

Az 51-es főúton, Dusnok térségében kaszálnak napközben. A 131-es és a 134-es km között útszűkület követel figyelmet.

Az 51-es főúton, Bátmonostor belterületén, a 167-es és a 170-es km között szennyvízcsatornát építenek. A fél útpályát lezárták.  

Az 52-es főúton, Kecskeméten, a főút legelején, az 1-es km-nél útépítés miatt félpályás lezárást vezettek be, mindkét irányban csak egy sáv járható.

Az 53-as főúton,
- Kiskőrös belterületén a Petőfi Sándor úton gázvezetéket kötnek be. A 28-as km-nél útszűkület mellet halad a forgalom.  
- Kiskunhalas és Kisszállás között hírközlési kábeleket bontanak el. Az 58-as km-től a 75-ös km-ig, az aktuális munkaterületnél útszűkület mellett dolgoznak.  

Az 54-es főúton,
- Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak. 
- Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os km között helyenként a fél útpályát lezárták.  

Az 511-es főúton, Baja elkerülő szakaszán, a Keleti körúton csomópontot építenek. A 3-as km-nél irányonként csak egy-egy sáv autózható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában