Útinform

2022.08.07. 07:46

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Illusztráció.

Fotós: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást vasárnapra vonatkozóan.

Gyorsforgalmi út:

Az M5-ös autópályán,
– Budapest felé Inárcs térségében a sövényt vágják le. A lassan haladó géplánc miatt fél 7-től 17 óráig a munkaterületnél a belső sávot szakaszosan lezárják.
– a főváros felé Csengele térségében felújítják a burkolatot. A 132-es és a 126-os km között a belső sávot lezárták. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 5-ös főúton,
– Kiskunfélegyháza belterületén a Dr. Holló Lajos utca és a Kőrösi Csoma Sándor utca csomópontjában elektromos kábelhálózatot telepítenek. A 111-es km-nél útszűkületen kell áthajtani. 
– Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as km-nél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak.

Kecskeméten, az 52-es főút legelején, az 1-es km-nél útépítés miatt félpályás lezárást vezettek be, mindkét irányban csak egy sáv járható.  

Kecskemét határában felújítják az M5-ös autópálya és a fülöpházai elágazás közötti szakaszt. Az 5-ös és a 18-as km között helyenként félpályás lezárást vezettek be. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

Az 53-as főúton,
– Kiskőrös belterületén a Petőfi Sándor úton gázvezetéket kötnek be. A 28-as km-nél útszűkület mellet halad a forgalom.

– Kiskunhalas és Kisszállás között hírközlési kábeleket bontanak el. Az 58-as km-től a 75-ös km-ig, az aktuális munkaterületnél útszűkület mellett dolgoznak.

Az 54-es főúton,
– Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.  
– Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os km között helyenként a fél útpályát lezárták. 
– Nemesnádudvar belterületén elektromos földkábelt telepítenek. A 87-es km-nél félpályán halad a forgalom.  

Az 511-es főúton, Baja elkerülő szakaszán, a Keleti körúton csomópontot építenek. A 3-as km-nél irányonként csak egy-egy sáv autózható. 

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében, Kiskőrösön, a Segesvári utcai vasúti átjárót lezárták átépítés miatt. A forgalom kiépített ideiglenes nyomvonalon haladhat. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában