Közlekedés

2022.08.16. 07:09

Ezeken a helyszíneken számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani keddre Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Forrás: Illusztráció/shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan:

Gyorsforgalmi út:

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Gyál és Ócsa között az elválasztó sávban dolgoznak. 7.00 órától este fél 6.00-ig a belső sávot szakaszosan lezárják.

Szintén Röszke irányába, Kiskunfélegyháza közelében, a 111-es kilométernél a burkolat repedéseket öntik ki, 8.00 órától 17.00 óráig a külső sávot lezárják.

Kecskemét elkerülő szakaszán, a 91-es és a 86-os kilométer között fenntartási munka miatt, reggel fél 8-tól délután 3.00-ig a belső sávot zárják le.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét közelében, 82-es és a 83-as kilométer között új, építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületnél a 7,5 tonna feletti járműveket kitiltották.

Kecskemét és Fülöpháza között, több szakaszon aszfaltoznak, félszélességű lezárásra és jelzőlámpás irányításra lehet számítani.

Az 54-es főúton, Bócsa közelében, a 18-as és a 35-ös kilométer között építési munka miatt félpályás lezárásra készüljenek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában