Útinform

2022.08.05. 07:57

Ezeken a helyszíneken számíthatunk közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Illusztráció.

Fotós: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan:

Gyorsforgalmi út:

Az M5-ös autópályán,
– Kiskunfélegyháza térségében a határ felé vezető oldalon, a 111-es kilométernél hézagkiöntést végeznek, ezért lezárják a külső sávot. (8.00 és 18.00 között) 
– a főváros felé Csengele térségében felújítják a burkolatot. A 132-es és a 126-os kilométer között a belső sávot lezárták.  
– Sövényvágás miatt a külső sávba kell sorolni az aktuális munkaterület mellett Örkény és Újhartyán között Budapest irányába, reggel 7 és délután 5 óra között. (51-44 kilométer) 

Főutak:

Az 5-ös főúton,
– Kiskunfélegyháza belterületén a Dr. Holló Lajos utca és a Kőrösi Csoma Sándor utca csomópontjában elektromos kábelhálózatot telepítenek. A 111-es kilométernél útszűkületen kell áthajtani.  
– Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as kilométernél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak.  
Kecskeméten, az 52-es főút legelején, az 1-es kilométernél útépítés miatt félpályás lezárást vezettek be, mindkét irányban csak egy sáv járható. 
– Kecskemét határában felújítják az M5-ös autópálya és a fülöpházai elágazás közötti szakaszt. Az 5-ös és a 18-as kilométer között helyenként félpályás lezárást vezettek be. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.  

Az 53-as főúton, Kiskunhalas és Kisszállás között hírközlési kábeleket bontanak el. Az 58-as kilométertől a 75-ös kilométerig, az aktuális munkaterületnél útszűkület mellett dolgoznak.  

Az 53-as főúton, Kiskőrös belterületén a Petőfi Sándor úton gázvezetéket kötnek be, ezért a 28-as kilométernél útszűkület mellet halad a forgalom.

Az 54-es főúton,
– Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os kilométer között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.  
– Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os kilométer között helyenként a fél útpályát lezárták.  
– Nemesnádudvar belterületén elektromos földkábelt telepítenek. A 87-es kilométernél félpályán halad a forgalom. 

Az 511-es főúton, Baja elkerülő szakaszán, a Keleti körúton csomópontot építenek. A 3-as kilométernél irányonként csak egy-egy sáv autózható.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében, Kiskőrösön, a Segesvári utcai vasúti átjárót lezárták átépítés miatt. A forgalom kiépített ideiglenes nyomvonalon haladhat.  (53122-es út, 0+981 kilométer)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában