Kitüntetés

2022.08.22. 15:17

Balláné Kis Ilona huszonöt éves közszolgálati munkáját ismerte el Petőfiszállás

Az önkormányzat főmunkatársa kapta idén augusztus 20-án a Petőfiszállás községért díjat.

Vajda Piroska

A képen (balról): Toldi Zsolt jegyző, Balláné Kis Ilona, az önkormányzat főmunkatársa és Szász János, Petőfiszállás polgármestere.

Fotó: Vajda Piroska

Közel egy évtizedes hagyomány, hogy augusztus 20-a alkalmából adják át a Petőfiszállás Községért kitüntető címet a településen. A 2013-ban alapított díjjal a helyi képviselő-testület szeretné kifejezni nagyrabecsülését mindazon polgároknak, közösségeknek, társadalmi és gazdasági szervezeteknek, akik a község szolgálatában, jó hírének öregbítésében, fejlődésének elősegítésében, valamint a nevelés-oktatás, a közművelődés, az egészségügy és szociális ellátás, a közszolgálat, a sport, a művészetek és a tudomány terén kimagasló és példamutató tevékenységet fejtettek ki. A képviselő-testület idén Balláné Kis Ilonának, az önkormányzat főmunkatársának ítélte oda a községi elismerést – ismertette a szombati ünnepségen Toldi Zsolt jegyző. Elmondta, Balláné Kis Ilona 25 éves közszolgálati pályája során folyamatosan nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy tudása a kor kihívásainak megfeleljen. Feladatait mindig lelkiismeretesen, nagy gondossággal, az emberek iránti empátiával és nagyfokú szociális érzékenységgel végezte. 

Az ügyfelek mellett munkatársaival való viszonya is példaértékű volt. Mindig önzetlenül adta át tudását, tapasztalatait a kezdő kollégáknak. 

Sikeres munkájának, pozitív, mindenki által szerethető személyiségének alapját kiegyensúlyozott családi környezete adja. 32 éve él boldog házasságban, két felnőtt gyermek édesanyja – sorolta a jegyző, aki azt is elmondta, hogy kitüntetett munkatársa év végén nyugállományba vonul, a Petőfiszállás községért díj pedig egy sikeres közszolgálati pálya méltó lezárása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában