Továbbtanulás

2022.08.03. 17:17

A bajai Eötvös József főiskola pótfelvételit hirdet

Akinek még nem jött össze a felvételi, van még esélye bekerülni a Bajai Eötvös József Főiskolára. A főiskolán a hallgatók gyakorlatias, egyedülálló oktatási módszerek segítségével, rugalmas feltételekkel, kiscsoportos foglalkozásokon, az oktatók személyre szabott törődése mellett végezhetik tanulmányaikat nappali, vagy levelező tagozaton.

Márton Anna

Beküldött fotó

Az Eötvös József Főiskola pótfelvételt hirdet az idén szeptemberben induló képzéseire. A főiskolára jelentkezők az önköltséges mellett állami ösztöndíjas képzések közül is választhatnak. Pótfelvételire azok a diákok jelentkezhetnek, akiket az általános eljárás során nem vettek fel, vagy akik idén egyáltalán nem adtak be jelentkezést egyetlen felsőoktatási intézménybe sem. A 150 éves múltú intézmény megújult környezetben, magas szakmai minőségben végzi a tanítók, óvodapedagógusok, csecsemő- és kisgyermeknevelők képzését. A tanító és óvodapedagógus alapszakokhoz nemzetiségi német és horvát szakirány is választható, amely speciálisan a kisgyermekkori kétnyelvű és idegen nyelvi oktatásra készíti fel a leendő pedagógusokat. A gazdaság világa iránt érdeklődők gazdálkodási és menedzsment alapszakon szerezhetnek közgazdász diplomát. Az intézmény gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzést (FOSZK) is indít, melyre már 240 ponttól lehetőség van bekerülni, a képzést azoknak ajánlják, akik nem rendelkeznek emelt szintű érettségivel. Az alapszakokra minimum 280 pont és emelt szintű érettségi szükséges. A pótfelvételi jelentkezés beadási határideje 2022 augusztus 5. éjfél. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton a felvi.hu oldalon lehet. A főiskola teljes pótfelvételi képzéskínálatáról állami ösztöndíjas és önköltséges képzésekről egyaránt bővebb információ a www.ejf.hu oldalon található. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában