Verseny

2022.07.15. 18:32

Rajzpályázaton jeleskedtek a Bács-Kiskun megyei gyerekek

Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, hiszen a pályázatra három iskolából 43 alkotás érkezett.

Gulyás Sándor

A rajzot Svarkai Alíz készítette, a Kunszentmiklósi Szappanos Lukács Alapfokú Művészeti Iskola diákja, aki művével az első helyezést hozta el a versenyről. Fotó: knp.hu

Második alkalommal hirdetett rajzpályázatot a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatósága a rákosi vipera élőhelyek közelében található iskolákban. 

A pályázatra a Kunszentmiklósi Szappanos Lukács Alapfokú Művészeti Iskola és a Kunadacsi Szent Margit Katolikus Általános Iskola diákjai is beneveztek. Az alsó tagozatosok közül a kunszentmiklósi Svarkai Alíz első, kunadacsi Gyurkovics Emili második, míg Jáger Fanni harmadik lett. Különdíjban részesült Bódi Zsanett a Kunpeszéri Általános Iskola diákja. A felső tagozatosoknál a kunadacsiak vitték el a pálmát. Első helyezett Nagy Péter, második Horogszegi Adrienn, harmadik Szomor Dominik lett. A különdíjat az ugyancsak kunadacsi Kovács Anna Anita vihette haza – írja a knp.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában