Útinform

2022.07.03. 07:52

Mutatjuk, hol számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Fotós: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást vasárnapra vonatkozóan:

Gyorsforgalmi út:

Az M5-ös autópályán,
– Kunszállás térségében a sövényt vágják. A lassan haladó munkagép a Röszke felé vezető oldalon fél 7-től délután fél 6-ig a 95-ös és a 99-es km között a belső sávot foglalja el.  (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

A 44-es főutat, Kecskemétnél a „Repülős” körforgalom és a szentkirályi elágazás közötti, közel 3 km-es szakaszon felújítják. A munkálatokat 500 méteres szakaszokban végzik, félpályás lezárás mellett. Napközben 8 és 18 óra között jelzőőrök irányítanak.

Az 52-es főúton, Kecskemét határában felújítják az M5-ös autópálya és a fülöpházai elágazás közötti szakaszt. Az 5-ös és a 18-as km között helyenként félpályás lezárást vezettek be. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

Az 54-es főúton,
– Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak. 
– Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os km között helyenként a fél útpályát lezárták.

Az 55-ös főúton, Baján felújítják a Szegedi úton lévő vasúti átjárót, ezért azt várhatóan július elejéig lezárták. Kerülni a Keleti krt.  – Kaszás utca – Dózsa György út útvonalon lehet.  

Az 511-es főúton, Baja elkerülő szakaszán, a Keleti körúton csomópontot építenek. A 3-as km-nél irányonként csak egy-egy sáv autózható.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,
– az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.  (5301-es út)
– a Bócsa és Kiskunmajsa közötti útszakaszon, a 12-es km-től a 27-es km-ig felújítják az útburkolatot, mely helyenként félpályás lezárást okoz.  (5404-es út) 
– Nyárlőrincen, az Iskola utcában a burkolatot újítják fel. Egy 50 méteres szakaszon útszűkületen kell áthajtani. (45102-es Nyárlőrinc bekötőút)

Kamionstop:

A kamiontilalmat a hőségre való tekintettel a jogszabályi lehetőséggel élve a teljes hétvégére (július 2-3.) felfüggesztették. (Forrás: Technológiai és Ipari Minisztérium)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában