Vásár

2022.07.19. 12:07

Kézművesek jelentkezését várják Kalocsán

A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ tette közzé azt a felhívást, amelyben kézművesek jelentkezéseit várják a fesztiválra.

Gábor János

t. Az iparés képzőművészeti alkotásokat, fajátékokat, bőr- és textiltermékeket, csomagolt édességeket, húst, sajtot, fűszerpaprikát és mást kínáló árusok az Érsekkertben kapnak helyet. Fotó: Gábor János/archív-felvétel

A XXXI. Csíplek Kalocsa! Paprika- és Gasztrofesztivál keretében megrendezendő vásárra helyi és környékbeli kézművesek, népi és iparművészek, élelmiszer-készítők és termelők jelentkezését várják – osztotta meg a Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ. Az ipar- és képzőművészeti alkotásokat, fajátékokat, bőr- és textiltermékeket, csomagolt édességeket, húst, sajtot, fűszerpaprikát és mást kínáló árusok az Érsekkertben kapnak helyet a szep­tember 9–11. között megtartandó rendezvényen. Részletek a kiknonprofit.hu/paprikafesztival oldalon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában