Hétköznapi hősök

2022.07.05. 15:59

Egy csodálatos hivatás dolgozóit köszöntötték a kiskunmajsai ünnepségen

Az egészségügyi és szociális ágazatában dolgozókat köszöntötték a napokban Kiskunmajsán.

Tapodi Kálmán

Patkós Zsolt polgármester (bal szélen) köszöntötte az egészségügyi és a szociális ágazatában dolgozókat. Fotó: Tapodi Kálmán

– Nincs csodálatosabb hivatás, mint mások segítése, az elesettek, betegek ápolása, gyógyítása – hangzott el azon az ünnepségen, melyen a város egészségügyi és szociális ágazatában dolgozókat köszöntötték.

A városvezetés nevében Patkós Zsolt polgármester köszönte meg mindenki áldozatos munkáját.

– Mindaz a feladat, mindaz a hivatás, amit önök végeznek, nekünk kiemelten fontos. Hiszen akkor vannak ott, amikor valami baj van, ha valaki segítségre szorul, és akkor értékelődik fel az önök munkája  – fogalmazott Kiskunmajsa polgármestere.

Az ünnepségen köszöntötték a jubilálókat és a nyugdíjba vonulókat. Tarjányi Szilvia ápolónőt, aki 30 éve dolgozik az egészségügyben. Nyugdíjba vonulása alkalmából Egri Lászlóné takarítónőt, Szerencsés Ernőné gondozót, Terbe István gépkocsivezetőt, Vékonyné Magyar Zsuzsanna ápolót és Zsán-Klúcsó Jánosné kisgyermekgondozót. Kiss Tibor főorvost, aki 55 éve áll a majsaiak szolgálatában, valamint Terentyák Júlia fogorvost, aki 1969-ben szerezte diplomáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában