Galériával

2022.07.19. 16:52

Átvette megbízólevelét Jánosi István kecskeméti képviselő

Kedden átvette megbízólevelét Jánosi István, Kecskemét 9. választókerületének július 10-én megválasztott önkormányzati képviselője.

Horváth Péter

Balról jobbra: dr. Fazekas István, a Helyi Választási Bizottság alelnöke, Jánosi István önkormányzati képviselő és Szemereyné Pataki Klaudia polgármester

Fotó: Bús Csaba

A városháza polgármesteri tárgyalójában megtartott eseményen dr. Fazekas István, a Helyi Választási Bizottság alelnöke adta át a képviselő megbízólevelét, miután értékelte a választást. Kiemelte, hogy az időszaki önkormányzati képviselő választás törvényesen keretek között, jól előkészítetten, szervezetten folyt, és összesen egy kifogást nyújtottak be a bizottság felé, majd eredményes munkát kívánt a képviselőnek. 

Jánosi István megbízólevele átvétele után köszönetet mondott a választási bizottság tagjainak és azon választóknak, akik bizalmukkal tüntették ki két hete vasárnap. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában