Galériával / Videóval

2022.06.07. 10:36

Zenés, sportos gasztro főtérpartival indították a nyarat Halason

Három napon át várták az érdeklődőket a város főterén, ahova a Food Truck Show guruló éttermei elvitték a legfinomabb ízeket. A helyi és országos előadók mellett a családi, gyermek és sportprogramoké volt a főszerep.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Kihagyhatatlan élményt kínált mind látvány, mind gasztronómia szempontjából a nagy sikerű guruló street food-show, amely Kiskunhalasra érkezett az elmúlt hétvégére. A gasztrobüfék ügyes kezű séfjei látványgrillezéssel, vagány burgerekkel várták az érdeklődőket. A hamisítatlan street food most is elhozta a legfinomabb ízeket, a gasztronómia legjobb hazai mestereivel, a páratlan hangulatot és a remek szórakozást.

A Halasi Média és Kultúra Kft. mozgalmas családi, gyermek és sportprogramokat szervezett, a helyi iskolák, művészeti csoportok és sportegyesületek között a Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola táncos és zenei tagozatai is bemutatkoztak, a Halas Táncegyüttes, a GrandUp Kids Tánccsoport, a Halas Concert Band, a Lyra, az 5 non bonds és a Rocklife zenekar. Bajáról érkezett a Heavenhike zenekar, az esti sztárfellépők a Balkan Fanatik, valamint Dallos Bogi és együttese volt.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában