Útinform

2022.06.13. 07:23

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Illusztráció Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

– a Röszke felé vezető oldalon, az M0-s és Ócsa között a 22-es kilométernél burkolatjavítás kezdődik 9.00-tól, a külső sávot lezárják.

– a 30-as, Ócsa csomópontnál a Röszke felé vezető oldalon a belső, elválasztó sávban dolgoznak. 10-és 11 óra között a belső sávot zárják le.

– a 44-es, Dabas-Albertirsa csomópont közelében a reggeli órákban portáltábla karbantartás miatt a külső sávot lezárják 08:00-tól fél 10-ig.

– Kiskunfélegyháza térségében a Röszke felé vezető oldalon a 112-es és a 115-ös kilométer között sövényvágó géplánc halad a belső sávban, 7.00-tól az aktuális munkaterület mellett csak egy sáv járható.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalmat építenek. A 83-as kilométernél a többsávos szakaszon félpályás lezárás mellett dolgoznak. 

Az 52-es főúton, Kecskemét határában felújítják az M5-ös autópálya és a fülöpházai elágazás közötti szakaszt. Az 5-ös és a 18-as kilométer között helyenként félpályás lezárást vezettek be. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

Az 54-es főúton,

– Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os kilométer között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.

– Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os kilométer között helyenként a fél útpályát lezárták.

– a Sükösd és a hajósi elágazás közötti szakaszon kábeleket fektetnek le. A munkaterületnél útszűkületen kell áthajtani.

Az 511-es főúton, Baja elkerülő szakaszán, a Keleti körúton csomópontot építenek. A 3-as kilométernél irányonként csak egy-egy sáv autózható.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

– Izsák és Orgovány település között egy közel három kilométeres szakaszon nagyszabású burkolatfelújítási munka kezdődött. Félpályás útlezárás követel figyelmet.

– az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös kilométernél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.

– a Bócsa és Kiskunmajsa közötti útszakaszon, a 12-es kilométertől a 27-es kilométerig felújítják az útburkolatot, mely helyenként félpályás lezárást okoz.

– Bácsalmás térségében, a Kelebia-Baja összekötő úton burkolatjavítási munkálatokat végeznek. A 30-as és 33-as km között a fél útpályát lezárták, a forgalmat munkaidőben jelzőőrök irányítják.

Kamiontilalom:

A kamiontilalom ezen a hétvégén (június 18.) szombat 22.00-tól (június 19.) vasárnap 22 óráig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában