Galériával/Videóval

2022.06.02. 18:26

Megnyílt a kiskunhalasi Csetényi Élménypark

Már látogatható a város új turisztikai és szabadidős helyszíne, a Csetényi Élménypark, ahol több százmillió forint kormányzati pályázati forrásból kilátó és kalandpark épült, valamint kialakítottak egy csónakázó tavat, tanösvényt és egy különös bokorlabirintust is.

Pozsgai Ákos

A családok már gyermeknapon birtokba vehették az élményparkot Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Az elmúlt hétvége óta házi vízibivalyok is költöztek a karámmal elkerített mini bivalyrezervátumba, amelyet egy külön erre a célra épült kilátóból is meg lehet tekinteni. Már a megnyitó napján számos érdekes programmal várták a látogatókat és ez nem lesz másként a Pünkösd hétvégéjén sem, amikor a családok, baráti társaságok számára szerveznek pünkösdi pikniket.

A Csetényi Élménypark számtalan érdekességgel várja a látogatókat, a városközponttól csupán egy kellemes sétányira, szó szerint a természet lágy ölén találják magukat a pihenni vágyók, a madárcsicsergésben egy tíz állomásból álló kaland-és játéktúra, csónakázó tó egy magas kilátó és a vízibivalyok várják a kalandokat és a kikapcsolódás kereső látogatókat.

A Csetényi Élménypark a kórház mögött található főbejáraton keresztül közelíthető meg, naponta 9 órától 19 óráig tart nyitva.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában