Útinform

2022.06.07. 07:16

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Fotó: Illusztráció/Máthé Zoltán / MTI

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse és Kecskemét között tart még a burkolatfelújítás. A 76-os és a 84-es km között a Röszke felé vezető oldalon, a leállósávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján vezetik el a forgalmat. A főváros felé a külső és a leállósáv járható. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalmat építenek. A 83-as km-nél a többsávos szakaszon félpályás lezárás mellett dolgoznak. 

Az 52-es főúton, Kecskemét határában felújítják az M5-ös autópálya és a fülöpházai elágazás közötti szakaszt. Az 5-ös és a 18-as km között helyenként félpályás lezárást vezettek be. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

Az 54-es főúton,

- Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.

- Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os km között helyenként a fél útpályát lezárták.

- a Sükösd és a hajósi elágazás közötti szakaszon kábeleket fektetnek le. A munkaterületnél útszűkületen kell áthajtani.

Az 55-ös főúton, felújítják a Bátai főcsatorna hídját. A 117-es km-nél lévő híd előtt az autósokat egy helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 511-es főúton, Baja elkerülő szakaszán, a Keleti körúton csomópontot építenek. A 3-as km-nél irányonként csak egy-egy sáv autózható.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

- Izsák és Orgovány település között egy közel három km-es szakaszon nagyszabású burkolatfelújítási munka kezdődött. Félpályás útlezárás követel figyelmet.

- az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.  

- a Bócsa és Kiskunmajsa közötti útszakaszon, a 12-es km-től a 27-es km-ig felújítják az útburkolatot, mely helyenként félpályás lezárást okoz.

- Bácsalmás térségében, a Kelebia-Baja összekötő úton burkolatjavítási munkálatokat végeznek. A 30-as és 35-ös km között a fél útpályát lezárták, a forgalmat munkaidőben jelzőőrök irányítják.

- Kiskunmajsán, az Árpád úton az Ady Endre utca kereszteződésénél a gázvezetékeket építik. A 32-es km-nél útszűkület nehezíti a közlekedést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában