Galériával

2022.06.10. 20:45

Hatalmas bulit csaptak a bácsalmási szépkorúak

Pénteken délután 70 fő részvételével Mamszi Discót&Retro Klubot tartottak a Bácsalmási Kulturális Központban.

Juhász Jenő

Nagy érdeklődésnek örvendett a bácsalmási rendezvény. Fotó: Juhász Jenő

A zártkörű rendezvényen a meghívott helybéli szépkorúak mellett a határon túlról: Bezdánból és Nemesmiliticsből is érkeztek vendégek. Németh Balázs polgármester köszöntője után egy vidám műsorral (vers, zene, ének és előadás) szórakoztatták az egybegyűlteket a fellépők. 

Hajdú Lili, a Mamszi diszkók szervezője érdeklődésünkre elmondta, hogy néhány évvel ezelőtt született meg a gondolat az ilyen jellegű összejövetelek megszervezésére. Eleinte kisebb létszámokkal (15-20 fő) tartottak rendezvényeket az alapszolgáltatási központnál. Ez az első ilyen nagyszabású, s ezt a hagyományt a jövőben is szeretnék folytatni. Köszönetét fejezte ki a mintegy harminc támogatónak, akik nagyszerű ajándékaikkal hozzájárultak a tombolasorsolás sikeres megrendezéséhez. 

A rendezvény házigazdája a bácsalmási önkormányzat alapszolgáltatási központja, hangulatfelelőse pedig Horváth Balázs volt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában