Szórakozás

2022.06.15. 10:44

Élménydús gyereknapon vehettek részt a ballószögi diákok

A Kossuth Lajos Általános Iskolában hétfőn tartották meg a hagyományos gyereknapot, mely mindenki számára kedves, maradandó élményt nyújtott.

Sebestyén Hajnalka

A felső tagozatosok az Aranykor termálfürdőben gyermeknapoztak. Fotó: Sebestyén Hajnalka

A felső tagozatosok a ballószögi Aranykor Wellness és Termálfürdőbe látogattak el. A létesítmény vezetői, Dudás László és Dudás Csongor évek óta ingyenesen biztosítja a tanulók számára a fürdő használatát gyereknap alkalmából. A diákoknak egyébként is ismerős a helyszín, hiszen az iskolai úszásoktatás is ott zajlik. A mediterrán kialakítású fürdőben a gyereknapi rendezvényen a mintegy 80 felső tagozatos a beltéri és kültéri medencéket egyaránt használhatta. Nagyon élvezték az élményelemeket, a hatalmas parkot, a barlangfürdőt. 

Az alsósok számára az iskola udvarán és a tornacsarnokban zajlottak a programok. A rendezvény zenés bemelegítő tornával kezdődött. Ezután különböző helyszíneken változatos játékok várták őket. Volt zenés torna, Exatlon, ernyős játék, Hugo Hami, Mission Impossible, Titkos kód, labdás és halászjáték. 

Az udvaron a szülők jóvoltából két lovon lovagolhattak a gyerekek. Egy másik helyszínen vízipisztollyal lehetett strandlabdára célba lőni. Az árnyékban a totó és egy óriásszínező kapott helyet. Ebéd után megjelent a Magyar fagyi csilingelő kocsija a gyerekek örömére, melyet az iskolatitkárnak, Deákné Magyar Annamáriának és a diákönkormányzatnak köszönhettek. A vidám rendezvény sikeréhez a kollégák és a szülők is nagyban hozzájárultak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában