Ügyészség Napja

2022.06.14. 07:00

Elismerést vehettek át a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség munkatársai

Az ügyészség napja alkalmából a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szervezeteinek több kollégája is rangos elismerésben részesült pénteken.

Horváth Péter

A legfőbb ügyész dr. Szatmári Zsuzsanna kunszentmiklósi járási vezető ügyésznek a hosszú időn át kimagasló színvonalon végzett büntetőjogi szakmai, vezetői és instruktori tevékenysége elismeréséül Vargha Ferenc-díjat adományozott. A díjat a Legfőbb Ügyészségen rendezett ünnepség keretében dr. Polt Péter legfőbb ügyész adta át. Magyar István-díjban részesült dr. Agócs József főügyészségi ügyész a kiemelkedő színvonalon és hivatástudattal végzett eredményes szakmai munkájáért. 

A legfőbb ügyész a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség irodavezetőjének, Rádi Zsuzsannának az ügyészségi szolgálatban huzamos időn át nyújtott kiemelkedő tevékenységéért emléktárgyat adományozott. A Bács-Kiskun megyei ügyészi szervezetből további hat ügyész és nem ügyész kolléga munkáját Eredményes Munkáért Oklevéllel ismerték el. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában