Útinform

2022.05.21. 07:13

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Illusztráció

Fotós: Shutterstock.com

Illusztráció

Fotós: Shutterstock.com

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópálya 

- Röszke felé vezető oldalán, Lajosmizse és Kecskemét között felújítják a burkolatot. A 71-es km-től a 78-as km-ig a belső sávon autózókat átterelik az ellenkező, Budapest felé vezető oldalra, ahol kétirányú a forgalom. A főváros irányába tartók a külső és a leálló sávot használhatják. Csomóponti zárás nincs.
(Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 52-es főúton, Kecskemét határában felújítják az M5-ös autópálya és a fülöpházai elágazás közötti szakaszt. Az 5-ös és a 18-as km között helyenként félpályás lezárást vezettek be. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.  

Az 54-es főúton,

- a Sükösd és a hajósi elágazás közötti szakaszon kábeleket fektetnek le. A munkaterületnél útszűkületen kell áthajtani. 

- Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.  

- Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os km között helyenként a fél útpályát lezárták.  

Az 55-ös főúton, felújítják a Bátai főcsatorna hídját. A 117-es km-nél lévő híd előtt az autósokat egy helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 511-es főúton, Baja elkerülő szakaszán, a Keleti körúton csomópontot építenek. A 3-as km-nél irányonként csak egy-egy sáv autózható.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun megyében,

- Izsák és Orgovány település között egy közel három km-es szakaszon nagyszabású burkolatfelújítási munka kezdődött. Félpályás útlezárás követel figyelmet. 

- felújítják az Akasztó és Csengőd közötti utat. A szakasz elején, Csengőd település közelében félpályás korlátozás nehezíti az előrejutást.  

- az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben.  

- a Dunapataj és Kalocsa közötti útszakaszon burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozás követel figyelmet. A 15-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában