Útinform

2022.05.09. 07:11

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Fotó: Illusztráció/Máthé Zoltán / MTI

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,
- Kecskemét elkerülő szakaszán, a főváros felé vezető oldalon a 83-as és a 81-es km között burkolatjavítás miatt a külső sávot elkerítik a forgalom elől. (9.00-14.00 között) 
- a műszaki átjárókat takarítják a Kecskemét és Kiskunfélegyháza közötti szakaszon, a 86-os és a 115-ös km között, mindkét oldalon számítani kell belső sávzárásra. (7.30-15.00 között)
- Szeged térségében a balesetben megsérült szalagkorlátot cserélik ki, délelőtt a Röszke felé vezető oldalon, a déli óráktól a főváros felé vezető oldalon kell számítani sávzárásra. (7.30-15.00 között, 155-165 km) 
(Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 52-es főúton, 
-Kecskemét határában felújítják az M5-ös autópálya és a fülöpházai elágazás közötti szakaszt. Az 5-ös és a 18-as km között helyenként félpályás lezárást vezettek be. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.  
- Solt és Fülöpszállás közötti szakaszt is felújítják, az előkészítő munkákat időjárás függvényében mától kezdik, forgalomkorlátozásra, megnövekedett menetidőre kell számítani ezen a szakaszon. (34-51 km között)

Az 54-es főúton,
- Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak. 
- Jakabszállás és Bócsa között felújítják a burkolatot, illetve a padkát és az árkot teszik rendbe. A 18-as és a 36-os km között helyenként a fél útpályát lezárták.  

Az 55-ös főúton felújítják a Bátai főcsatorna hídját. A 117-es km-nél lévő híd előtt az autósokat egy helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 511-es főúton, Baja elkerülő szakaszán, a Keleti körúton csomópontot építenek. A 3-as km-nél irányonként csak egy-egy sáv autózható.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában